Om oss

Mobilmarket.se ägs och drivs av Nordic Teknik House AB. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och erbjuder ett av marknadens allra största produktutbud inom elektronik, med alltifrån skärmar och högtalare till mobiltelefoner, tillbehör och hemelektronik. Hos oss finns allting du behöver för livet med elektroniska produkter. Du hittar även reservdelar till diverse märken inom smartphone-marknaden.

När du vill ha en pålitlig handel, en vänlig kundtjänst som både respekterar kunden och är tydlig med vad som gäller, samt en snabb hantering av din beställning har du hittat rätt. Hos oss lägger vi stor tyngd vid att din vara ska skickas iväg senast dagen efter att du har lagt beställningen.

Med flera års erfarenhet av elektronikmarknaden bär företaget på god kunskap om villkor och elektronikmarknaden. Vårt mål är att du ska märka detta när du tar kontakt med oss.

Grundaren av företaget kom från en tidigare bakgrund inom mobilindustrin och har arbetat med reparation av mobiler från flera av världens största mobiltillverkare. Här ska du som kund kunna lita på vår expertis.

Hos Mobilmarket

  • Billiga priser, Brett sortiment, Kvalificerad rådgivning, Snabb och säker leverans.
  • Våra villkor går i linje med EU:s och Sveriges lagar, detta innebär att du har 3 års
   reklamationsrätt och att bevisbördan först går över på dig efter 2 år.
  • Alla mobiltelefoner och surfplattor är olåsta och redo för valfritt abonnemang.
  • Alla leveranser sköts i samarbete med Postnord och DHL.

Företagsuppgifter: Nordic Teknik House AB/ Mobilmarket.se 

Företagsadress:  Fittjavägen 23, 145 53 Norsborg (Ej besöksadress)

Organisationsnummer: 559118-7488

Momsregistreringsnummer: SE559118748801

Nordic Teknik House AB är registrerat för F-skatt.