Om oss

Mobilmarket.se ägs och drivs av Nordic Teknik House AB. Företaget har säte i Stockholm och erbjuder marknadens bredaste utbud av mobiltillbehör, mobilreservdelar,  begagnade mobiler och begagnade surfplattor.

Hos oss har du pålitlig handel, en kundtjänst som utgår från kunden och ser till att bjuda på snabb samt detaljerad respons. Fokus hos oss ligger på snabb hantering och pålitliga leveranser, som kund hos oss är du garanterad att din beställning hanteras på kortast möjliga tid.

Grundaren av företaget kom från en tidigare bakgrund inom mobilindustrin och har arbetat med reparation av mobiler från flera av världens största mobiltillverkare. Här ska du som kund kunna lita på vår expertis.

Hos Mobilmarket

  • Alla Begagnade Mobiltelefoner testas av experter hos vår leverantör. När de har ankommit till oss testas de ytterligare för att minimera risken att en kund får en ovärdig produkt.
  • Mobilmakret erbjuder ett av de bredaste sortimenten av begagnade mobiltelefoner och surfplattor på marknaden. För oss är det viktigt med återanvändning.
  • Garanti: 6 månaders garanti (reservdelar, begagnade enheter). 12 månader (nya varor).
  • Alla begagnade enheter är olåsta och redo för valfritt abonnemang.
  • Leveranser sköts i samarbete med Postnord och DHL.
  • Miljötänk: Nordic Teknik House AB/ Mobilmarket.se är medlemmar i det nationella insamlingssystemet El-Kretsen. Här samlas det in både elektronik som sedan återvinns och skapar förutsättning för en bättre miljö. Samtliga av våra produkter kan lämnas in hos de kommunala återvinningscentraler som omfattas av El-Kretsen. För en komplett lista över dessa centraler, vänligen besök www.el-kretsen.se.

 

Företagsuppgifter: Nordic Teknik House AB/ Mobilmarket.se 

Företagsadress:  Fittjavägen 23, 145 53 Norsborg (Ej besöksadress)

Organisationsnummer: 559118-7488

Momsregistreringsnummer: SE559118748801

Nordic Teknik House AB är registrerat för F-skatt.