I ett hem är det alltid viktigt att ha ett bekvämt klimat, handla klimatprodukter som fläktar och avfuktare hos oss och få ett mer behagligt hem. Huruvida du använder en fläkt som kyler eller värmer, om det är sommar eller vinter, så är det oftast skönt att veta att man inte smälter eller fryser när man öppnar dörren. Ifall du känner dig osäker på vilken fläkt som passar dig bäst kan du alltid höra av dig via mejl, vår kundsupport är alltid sugen på att hjälpa till.

Läs mer...

Här följer några exempel på vad för typer av varor här: värmfläktar, kylfläktar, avfuktare, luftrengörare, golvfläkt, luftfuktare och takfläktar. Men det slutar inte där, ta dig en titt och se vad för klimatprodukt som passar dig.

Avfuktning mot mögel

En av människans allra största gemensamma fiender är mögel. Det kan ta sig in i alla typer av rum men är absolut vanligast där luftfuktigheten stiger över 68%. Ifall du vill motverka luftfuktigheten behöver du en avfuktare och dessa hittar du sjävlklart hos oss. Här bland våra klimatprodutker finns avfuktare i olika storlekar och formfaktorer för alla behov.

Ventilering och fläktar

De absolut mest populära produkterna, och de vi har mängder av olika varianter utav, är fläktar och ventileringsmaskiner. När sommaren börjar dra upp temperaturen så är det ofta mycket välkommet med fläktar i hemmet. Här finns även ventilering som kan se till att den varma luften inte stannar i rummet utan att du får in fräscht syre.

Rea!
Det ursprungliga priset var: 6 990,00 kr.Det nuvarande priset är: 5 890,00 kr.