Köp dina hörlurar och högtalare hos Mobilmarket! Här hittar du de allra senaste modellerna till överkomliga priser. Du hittar alltifrån din nästa bombastiska boombox till minihögtalaren i badrummet, från enkla barnhörlurar till Sonys prisade lyxhörlurar.

Läs mer...

De bästa hörlurarna känns inte

En sak som kan distrahera från ljudet i en pampig låt är dålig ergonomi. Ett par hörlurar som sitter dåligt kan förstöra musiken, ett par hörlurar som sitter grymt kan förhöja den. När du handlar hos oss är det viktigt att du tänker på vilken formfaktor ditt huvud och dina öron har. Har du ett stort huvud kan du behöva ett huvudband som är extra justerbart, eller bara stort nog från start, det beror nog på hur mycket du ska dela med dig. Ifall du har ett litet huvud däremot, då kanske on-ear eller in-ear hörlurar passar bättre. Medan over ear, on-ear, och in-ear inte är exklusiva för olika huvuden så är de optimerade för olika förhållanden.

Ta dig en titt nedan, här finns definitivt både hörlurar och högtalare som passar dina öron.

Rea!
Det ursprungliga priset var: 199,00 kr.Det nuvarande priset är: 149,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1 990,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 690,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 199,00 kr.Det nuvarande priset är: 99,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 399,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 299,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1 190,00 kr.Det nuvarande priset är: 770,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 3 790,00 kr.Det nuvarande priset är: 2 850,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 599,00 kr.Det nuvarande priset är: 399,00 kr.

Träning med in-ear


De hörlurarna som absolut bäst passar träningspass är de som sitter inuti öronen. Annars, som med over-ear, kan hörlurarna börja väga på öronen och skumpa upp och ner när du joggar eller rör på dig. Ifall du däremot har ett par strikt åtsittande on-ear hörlurar är det inte ett problem, inte heller ifall du har in-ear som sitter korrekt. Innan du ger dig på träning rekommenderar vi så klart att du kollar ifall hörlurarna är resistenta mot vatten eller ej.

Högtalare känns i kroppen


En fördel mot hörlurar som högtalare har är att basen ofta känns in i kroppen. Inte alltid, men ju högre upp i prisklasserna man går desto bättre blir det oftast. När du handlar hos oss har du ett stort utbud med olika högtalare som bjuder på olika upplevelser. Vissa är mer lämpade för röstassistenter och lätta ändamål, andra är till för storfesten på hemmaplan.