Köp grymma produkter till ditt smarta hem, här hittar du alltifrån IoT-lampor och ljusslingor till säkerhetskameror till dörren. Här finns även kameror och annat som hjälper dig hålla hemmet både mer praktiskt och säkert än utan IoT (Internet of Things).

Läs mer...

Släck och väck

Med vår uppsättning lampor till smarta hem kan du specificera när och hur lampor ska tändas. Ifall du vill kan du göra så du aldrig behöver trycka på en knapp för att stänga av en lampa igen. Med GPS aktiv kan systemet sätta på och stänga av lamporna när ingen är där. Med IoT slipper du tänka på att dubbelkolla om lamporna är avstängda, jippie!

Energisnålt

Med de smarta lamporna, kamerorna och andra produtker du kan hitta i vårt sortiment kan du hålla nere elkostnaderna enormt. Medan en uppkopplad enhet behöver ström är det minimalt i jämförelse med hur mycket el som går åt med andra produkter. Visste du exempelvis att en 1000W mikrovågsugn drar lika mycket ström på 10 minuter som en energisnål IoT-kontrollenhet gör på cirka två veckor? Även vanliga kontrollenheter drar betydligt mindre ström än många tror.