Köp grymma produkter till ditt smarta hem, här hittar du alltifrån IoT-lampor och ljusslingor till säkerhetskameror till dörren. Här finns även kameror och annat som hjälper dig hålla hemmet både mer praktiskt och säkert än utan IoT (Internet of Things).

Läs mer...

Släck och väck

Med vår uppsättning lampor till smarta hem kan du specificera när och hur lampor ska tändas. Ifall du vill kan du göra så du aldrig behöver trycka på en knapp för att stänga av en lampa igen. Med GPS aktiv kan systemet sätta på och stänga av lamporna när ingen är där. Med IoT slipper du tänka på att dubbelkolla om lamporna är avstängda, jippie!

Energisnålt

Med de smarta lamporna, kamerorna och andra produtker du kan hitta i vårt sortiment kan du hålla nere elkostnaderna enormt. Medan en uppkopplad enhet behöver ström är det minimalt i jämförelse med hur mycket el som går åt med andra produkter. Visste du exempelvis att en 1000W mikrovågsugn drar lika mycket ström på 10 minuter som en energisnål IoT-kontrollenhet gör på cirka två veckor? Även vanliga kontrollenheter drar betydligt mindre ström än många tror.


Välkommen till en värld av smarta hem! Hos Mobilmarket hittar du allt du behöver för att göra ditt hem till ett smidigt, intelligent och säkert boende. Vi har ett brett utbud av IoT-enheter, inklusive smarta lampor, termostater, säkerhetssystem och övervakningskameror, allting som förgyller ditt hem med extra hemtrevliga funktioner och mer trygghet. En av de mest populära IoT-enheterna är den smarta rörelsedetektorn som du kan använda för att övervaka dina utrymmen och få push-notiser när någon rör sig i ditt hem. Med en smart termostat kan du enkelt kontrollera temperaturen i ditt hem, spara pengar och minska din miljöpåverkan. Du kan även använda våra IoT-lampor för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Vi erbjuder högkvalitativa IoT-produkter från de mest pålitliga tillverkarna, och du kan vara säker på att få produkter som är pålitliga och användarvänliga. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna.