Maximera din träning med rätt utrustning, här hittar du träningsverktyg som tyngder, handskar, cykelmaskiner och träningsmattor. Med ett brett sortiment av olika träningsprodukter hittar du de som tar din fysiska och mentala hälsa framåt.

Läs mer...

Fysisk träning

Ifall du är på jakt efter mer regelbunden muskelträning så har vi bland annat, som även nämndes tidigare: motionscyklar, löpband romaskiner, smarta träningsarmband som Fitbit och olika tyngder. Att vara aktiv är så klart krävande på fler sätt än att musklerna nötas, man tjänar mycket på att ha vatten med sig till träningen. För att hjälpa till där har vi vattenflaskor.

Fysisk hälsa

Ifall du har intresse av fysisk hälsa framför allt så kan det vara bra med alternativa varor. Exempel är mattor som kan användas både till yoga och stretching efter träningen. En bra matta kan göra stor skillnad för mer än kroppen, även golvet kan skonas från svettiga ryggar och mer.
När du är färdig med träningen kan det vara bra med en tränings- eller yogamatta. Ta hand om kroppen genom att stretcha ordentligt. Se till att hitta produkterna som passar dina behov bäst, tänk på mått och vikt innan köp.