Dags att ladda batterierna med ny laddare och passande kablar? Välkommen till vårt sortiment med diverse tillbehör och produkter som ger energi till dina prylar. Medan vi självklart tillhandahåller kablar och laddare för alla typer av enheter, alltifrån de äldre till de allra senaste, finns här även bra-att-ha-grejer. Adaptrar som hjälper dig både lyssna på musik och ladda mobilen samtidigt, och billaddare för resenären.

Läs mer...
Ifall du skrollar ner lite kommer du snabbt lägga märke till hur låga priser vi har på många av dessa varorna. Det spelar ingen roll om det rör sig om kablar fårn Huawei, Apple, Baseus, Samsung eller Mophie, alla har starkt pressade priser i samma höga kvalitet.

Tänk på strömmen

En viktig sak att tänka på inför ditt köp av en strömadapter är att den ska klara av hastigheten som din enhet har stöd för Medan det inte är något problem att köpa en adapter som klarar mer än du behöver så kan du spara pengar med särskild omtanke. Ifall du köper en adapter som är för svag kan du däremot lägga märke till att din mobiltelefon eller surfplatta knappt laddas alls i jämförelse med förut. De flesta mobiltelefoner och surfplattor har lättillgänglig information så kolla upp det med en sökning som ”MODELL laddhastighet” eller liknande så ska problemet vara ett minne blott.

Ladda trådlöst, det är skönt

Medan vi allihop är välbekanta med snabb laddning via kabel så har trådlös laddning kommit långt. Det är särskilt smidigt att ha sin mobiltelefon placerad på en trådlös laddplatta (Qi) under natten och slippa tänka på att koppla ur kabeln på morgonen. Dessa laddare går oftast inte upp över 15 W i laddhastighet men de är, som vanligt med trådlösa varor, mycket smidigare på andra sätt.

Rea!
Det ursprungliga priset var: 179,00 kr.Det nuvarande priset är: 149,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 99,00 kr.Det nuvarande priset är: 79,00 kr.

Att hitta rätt laddare är inte alltid lätt. Hos oss finns mängder med olika modeller, alltifrån enkla på 5 W som passar för natten och på supersnabba 40 W som får i gång din mobil på nolltid. Något som är värt att ha i åtanke när du handlar laddare är att du har rätt kabel för jobbet. Alla kablar klarar inte av höga spänningar och då får du inte ut den maxkapaciteten som din modell erbjuder. Desto högre kvalitet desto högre maxkapacitet för ström och spänning. Kablarna kan ofta också användas för dataöverföring. Har du en USB-C till USB-C kabel kan du ansluta två kompatibla USB-C enheter för både filöverföring och laddning.