Här i vår avdelning för hem & fritid så kan du hitta allting du behöver för hemmet. Förutom städverktyg som dammsugare och annat finns här också en hel del annat. Ifall du planerar att grilla har du många olika varianter att välja mellan, här finns även kaffemaskiner, lampor och andra dekorationer. Ta din tid när du bläddrar igenom utbudet, du kan använda prisfiltret för att få fram det som passar din budget.

Läs mer...

Allting för festen

I alla olika säsonger finns det intresse för att umgås i hem & fritid. Huruvida det rör sig om en stor fest eller en lugn kvälls umgänge är väldigt individuellt. Men i hem & fritid finns mycket du behöver för båda varianterna. Designa ingången till ditt hem med lutande lampor, lysande dekorationsträd. Förutom vanliga kaffemaskiner finns även betydligt lyxigare varianter som är lätta att använda för besökare.

Städa effektivt

När det är dags att städa hemmet finns det få saker som är så tilltalande som en bra dammsugare. Medan vissa har fokus på sug är andra tystare, tack vare detta kan du välja den dammsugare som antingen drar åt sig maxat med smuts eller en som inte väcker grannarna.

Rea!
Det ursprungliga priset var: 5 990,00 kr.Det nuvarande priset är: 5 390,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 4 790,00 kr.Det nuvarande priset är: 4 290,00 kr.