Behandla sinne och kropp med produkter som ökar livskvaliteten. Här har du olika varor för olika behov, från personvåg till gosedjur du kan värma i mikron och massagemaskiner och annat som ingjuter lugn och glädje i vardagen. I ett samhälle där stora krav ställs på tid och tillgänglighet så är det alltid rekmomenderat att ta hand om sin hälsa så gott det går.

Läs mer...

Massage och blodtryck

På senare år har det blivit enormt populärt med personliga massagemaskiner. Tack vare sofitistikerad design och professionella tillverkare som är i kontakt med hälsovårdsindustrin har vi flertalet massagemaskiner i hög kvalitet. Du kan hitta flera olika produkter med olika fokusområden inom kropp och hälsa, oavsett om det är fötterna eller nacken som behöver massage hittar du varorna här.

Ifall du är i behov av att hålla koll på blodtrycket så kan du hitta verktyg för det. Att ta hand om sin hälsa är alltid viktigt, och lågt eller högt blodtryck kan leda till en katastrof. Ligger du i riskzonen kan du ta kontakt med oss, vår kundtjänst ser till dina behov och tar kontakt med tillvekare eller leverantör.

Uppvärmbara gosedjur

Ponnys, isbjörnar, tvättbjörnar och grisar är bara några av de gosedjur vi har som går att värma upp. Dessa gosedjur är utmärkta kompanjoner för både barn och vuxna, värm upp och trösta dig själv med ett gosedjur som inte dömer dig. Många behåller gosedjur för hela livet och vi tror det blir samma visa med de underbara uppvärmbara gosedjuren som ger en känsla av trygghet.

Medan det finns de som kanske tycker det är lustigt att hitta dessa i avdelningen för kropp och hälsa anser vi att mental hälsa är lika viktigt som fysisk hälsa. De hänger ofta ihop, fysisk och mental hälsa.