Städa alltifrån stora kontorsutrymmen till små lägenheter med någon utav våra dammsugare eller städprodukter. Med rätt verktyg kommer man långt, och för att hitta det optimala så hjälper det med ett bra utbud, därför har vi massor av olika varor här att välja mellan. Hitta dammsugare för lätt eller grov rengöring, robotdammsugare, handdammsugare, ångtvätt och fönstertvättare med ånga bland många anadra varor. Här finns säkert något som passar dig, som gör städningen lite lättare och kanske lite roligare.

Läs mer...

Black & Decker, Tvins, Kärcher och Philips är bara några av de varumärken som du hittar i vårt utbud. Kolla igenom och se vad som hjälper dig i din städning bäst.

Roboten som aldrig slutar städa

Med en robotdammsugare så frigör du ordentligt med tid åt dig själv. Kanske är du inte bra på att städa normalt sett, med en robotdammsugare så blir problemet ett minne blott. Titta på medan roboten automatiskt hittar sin väg och ägna din tid åt andra saker istället. Den enda gången en robot slutar städa är när den behöver laddas eller du stänger av den. Väldigt smidigt och bra för hälsan. Robotar har vuxit och är en av de mest populära dammsugarna bland städprodukter.

Ånga rengör på djupet

Istället för att skada golv och andra ytor med kemikalier kan du använda dig utav ångtvätt. En ångmopp eller enhandad ångtvätt för fönster är lätta att använda och värmer upp vattnet ordentligt så det dödar bakterier och får bort smuts. Du kan ofta enkelt ställa in hur starkt trycket ska vara, detta hjälper när du arbetar med olika golvtyper, vissa är ju mer sköra än andra. Hos oss hittar du produkter för att städa med ånga från välkända märken.