1. Öppet köp & Retur

 • Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.
 • När du reklamerar är det ytterst viktigt att du beskriver vad som är defekt på varan så tydligt som möjligt. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten och täcker inte skador uppkomna av normalt slitage. Tänk på att ångerrätten inte gäller vissa produkter som plomberade hygienprodukter, exempelvis in-ear hörlurar.
 • 14 dagars ångerrätt
  När du handlar från Nordic Teknik House AB/Mobilmarket.se har du i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom din ångerrätt, detta enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Du har upp till 14 dagar från mottagande av varan att meddela oss om att du ångrar ditt köp, senast närmaste vardag om sista dagen för ångerfristen infaller på en helgdag.
 • Meddela Mobilmarket så fort du vet att du ångrar ditt köp och skicka därefter varan till vår returadress (nedan). Du som kund står för fraktrisken vid returnering så försäkra dig om att varan är väl förpackad använd förslagsvis transportembellage för extra skydd. Saknas tillbehör till den begagnade enheten eller fysisk skada finns förbehåller vi oss rätten att göra en värdeminskningsavgift som motsvarar det minskade värdet av de beställda varorna. Returneras de beställda varorna i väsentligt oförändrat skick görs ingen sådan värdeminskningsavgift.
 • Vid ångerrätt/öppet köp ersätter vi inte fraktkostnader till oss och ansvaret att försändelsen når oss ligger hos dig som kund. Vid defekt förpackning eller uppenbar åverkan på produkten kommer prisavdrag att ske på mellan 30-100% av produktens värde. Vid godkänd retur återbetalas varuvärdet och ej frakten som betalades i samband med beställningen.
 • Vid köp av begagnad enhet så gäller endast ångerrätten/öppet köp om telefonen är i obruten förpackning eller om de endast har tagits ut och blivit testade (att klistermärket som sitter över förpackningen är obrutet).
 • Produkten måste vara oanvänd och fortfarande i samma skick som när den mottogs. Produkten måste även ligga i sin förpackning, med intakta skyddande klistermärken och etiketter.
 • En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad. Om varan inte är i oförändrat skick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning.
 • För att utnyttja ångerrätten ber vi dig meddela oss om det så snart du vet att du vill ångra ditt köp. Skicka sedan varan till vår returadress, Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Se därför till att varan är väl förpackad.
 • Ångerrätten är ej tillämplig för företag.
 • Vid retur rekommenderar vi dig att använda ett transportemballage för att på så sätt ge extra skydd åt produkten. I de fall tillbehör saknas eller fysisk skada finnes, förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för att återställa varan till funktionellt skick. Mobilmarket avstår från att göra ett sådant avdrag om produkten returneras i väsentligt oförändrat skick.
 • Byten: För att byta vara, returnera först produkten till oss och markera att du vill få pengarna tillbaka här ovan. Du kan direkt lägga en ny beställning hos oss för att få en ny vara skickad till dig. När vi har mottagit den returnerade varan och bekräftat ursprungligt skick så ersätter vi din beställning.

2. Skicka varor i retur

Om du önskar skicka tillbaka en vara du köpt av oss behöver du Skriv ut denna sida och bifoga retursändningen till följande adress:

Nordic Teknik House AB

Fittjavägen 23

145 53 Norsborg

 • Har du inte tillgång till en skrivare så kan du ta ett eget papper och skriva följande info på det:
  – Ordernumret (finns i din orderbekräftelse).
  – Ditt namn.
  – Antal och namn på de produkter som du önskar returnera.
  – Anledning till retur / felbeskrivning.

 • Har du några frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss på info@mobilmarket.se