Reservdelar till iPhone 11 Pro – för reparatören
Att leta reservdelar till iPhone 11 Pro är starten på en bra investering. När du tar steget till att själv byta framkamera, display / skärm, laddningsport bakre kamera eller någon av alla andra iPhone 11 Pro reservdelar kan du tjäna multum. Delvis så besparar dig arbetet en hel del pengar för att utföra arbetet, när du blivit erfaren sparar du också en hel del tid. Du kan bli räddaren i nöden för vänner och familj, och det är en rätt schysst sits tycker vi.


Rea!
Det ursprungliga priset var: 69,00 kr.Det nuvarande priset är: 49,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1 490,00 kr.Det nuvarande priset är: 990,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 2 790,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 790,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 799,00 kr.Det nuvarande priset är: 699,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 990,00 kr.Det nuvarande priset är: 590,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1 990,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 790,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 2 990,00 kr.Det nuvarande priset är: 2 790,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 2 490,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 790,00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1 790,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 490,00 kr.

Byt skärm till din iPhone 11 Pro

När man ska välja ny skärm till sin iPhone 11 Pro finns det flera alternativ. Du kan antingen köpa OLED-originalskärm, alternativt en tredjepartstillverkad OLED- eller LCD-skärm till iPhone 11 Pro. För att säkerställa att varan ska fungerar så väl som möjligt utför tillverkaren flera tester innan utskick, hos oss kan du därför lita på att skärmen kommer att leva upp till dina förväntningar. Tack vare fokus på att erbjuda lägsta pris till bra reservdelar för iPhone 11 Pro kan du spara tusenlappar på att reparera mobiltelefonen själv.

För dig med särskilda behov av att få bra kvalitet till lägsta möjliga pris har vi en LCD-skärm, denna har alltid mindre bakgrundsbelysning men är mycket billgiare att tillverka. Tack vare sina låga produktionskostnader men ändå höga kvalitet på färgåtergivning och liknande är den ett bra val om du inte kräver att allt ska vara precis som förut på din iPhone 11 Pro. För dig med höga krav är det OLED som gäller och skillnaderna mellan dessa är små, framförallt med mindre skillnader i ljus och färgåtergivning. Oavsett vilken skärm du väljer ska du alltid vara nöjd. Testa alltid våra skärmar genom att koppla flex och sedan starta telefonen innan du helmonterar och klsitrar fast skärmen på din iPhone 11 Pro. Du kan läsa mer om detta i våra köpvillkor.

Nytt batteri, nytt liv till din iPhone 11 Pro

Byt ditt batteri till ett nytt tredjepartstillverkat batteri för iPhone 11 Pro. Tack vare ett fräscht utbyte och höga krav på kvalitet kan du räkna med att få tillbaka känslan du hade när du först köpte telefonen. När ett batteri till en iPhone 11 Pro har nått cirka 80% i batterihälsa börjar det närma sig dags för batteribyte. Hos oss hittar du både batteri som säljs separat och kompletta batterikit där allting du behöver för att komma i gång med batteribytet ingår.

Har du redan alla verktyg du behöver räcker det med ett separat batteri. Tack vare rigorösa testprocesser hos våra tillverkare har dessa batterier visat sig högst pålitliga och ger samma batteritid som ett originalbatteri, tänk dock på att Apple ofta aviserar sina användare regelbundet en kortare period efter bytet om att de har ett tredjepartstillverkat iPhone 11 Pro batteri. Är det dags att byta batteri kommer du också behöva vattentätningsklister som minimerar risken för vattenskador efter du monterat tillbaka skärmen till iPhone 11 Pro. I ett komplett batterikit ingår plektrum, tweezer, spudgers, skruvmejsel och bitsar till den, batteritejp, skärmklister (från 6S och uppåt), samt sugpropp och batteri. Tack vare detta behöver du bara en fön för att effektivt torka ut klistret ochs en kan du utföra en iPhone 11 Pro reparation på egen hand. Batterier lagras i rumstemperatur, detta hjälper förlänga deras livslängd och minimera risken att de åldras och tappar i maxkapcitet för snabbt.