Hörlurar med anslutning trådlöst och via bluetooth kan vara något av det bästa som har hänt mänskligheten. Inget mer trassel och kablar som snörar in sig i varandra, inget mer kabelsnubbel. Trådlösa hörlurar löser många av problemen som uppstår med kabelbaserade hörlurar. Medan man behöver ladda trådlösa hörlurar någon gång i veckan så finns det mångfaldigt fler fördelar. Det är riktigt bekvämt att slippa oroa sig för trassel! Kolla längre ner för att se vad vi har eller läs mer genom att klicka här under!

Spoiler title
Ifall du är på jakt efter nästa hörlurar från ditt favoritmärke rekommenderar vi dig att kolla igenom vårt utbud. Förutom hörlurar från tillverkare som Sony, Apple och Jabra hittar du högtalare som Amazon Echo och Google Nest. I takt med att vi expanderar vårt utbud finns det alltid anledning att komma tillbaka.

In-ear, On ear och Over ear

Idag är hörlurar något majoriteten av alla bär omkring på i en eller annan form. Beroende på vad man lyssnar på så kan man ha olika designbehov eller krav på ljudet. Alla vet vi smärtan av hörlurar som inte är anpassade efter ens huvud. Med våra in-ear hörlurar hittar du de absolut lättaste hörlurarna, de är enkla att bära med sig och har en stor bredd sett till kvalitet och stilfaktor. Ifall du villa ha lite mer tryck och inte vill ha hörlurarna inne i öronen så passar ofta on ear bättre, dessa sitter ovanpå öronen och har ofta fokus på samtal och musik. Ifall du däremot tar steget till over ear så är du inne i zonen för ljudälskare, ljudet hamnar omkring dig och detta passar bäst till ljudmassage (ASMR), musik och spellyssnande.

Bli energisnål med trådlöst via bluetooth

Förutom att det oftast är smidigare med trådlöst ljud så är det ofta också så att många tror att man måste ladda ytterligare en pryl varje dag. Tack vare framsteg i tekniken för bland annat trådlöst blueooth så tar det oftast flera dagar innan batterierna behöver laddas. Kolla in specifikationerna för detaljer för hur länge hörlurarna klarar av att vara i gång.