Om du behöver iPhone SE 2022 reservdelar av hög kvalitet inför din reparation kan du hitta dem hos oss. Vi har skärmar, batterier, hemknappar, kameror och andra delar som passar din iPhone SE 2022. Våra reservdelar är noggrant testade och utvalda för att ge dig bästa möjliga resultat och funktion.

Oavsett vad du väljer så får du snabb leverans, bra priser och garanti på alla våra reservdelar till iPhone SE 2022. Du kan också beställa verktyg och tillbehör som underlättar din reparation. Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig hitta rätt reservdelar.


En sak som är viktig att tänka på när du byter skärm på din iPhone SE 2022 är att du måste flytta över din Touch ID-knapp från den gamla skärmen till den nya för att den ska fungera. Annars kommer din telefon att visa en varning om att skärmen inte är verifierad. Om du vill ha en verifierad skärm måste du köpa en originaldel från Apple, men det är oftast dyrare än att köpa en kompatibel del från oss.

Reservdelar till iPhone SE 2022 - Tips för reparation

  • För att öppna telefonen behöver du en P2 Pentalobe-skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna vid laddningsporten.
  • Du behöver också en värmeanordning som en hårtork eller liknande för att mjuka upp limmet som håller fast skärmen.
  • För att lyfta upp skärmen behöver du en sugkopp eller ett öppningsverktyg som du fäster vid den nedre delen av skärmen.
  • Var försiktig när du öppnar telefonen så att du inte skadar några kablar eller komponenter. Det finns fyra kablar som ansluter skärmen till moderkortet: skärmkabeln, Touch ID-kabeln, främre kamerakabeln och sensor-/högtalarkabeln. Du måste koppla loss dem med hjälp av en spudger eller ett plastverktyg innan du kan ta bort skärmen helt.
  • Om du bara vill byta skärm kan du använda en del som redan har främre kameran, högtalaren och EMI-skölden installerade. Annars måste du flytta över dessa delar från din gamla skärm till den nya med hjälp av en spudger, pincett och Phillips-skruvmejsel.
  • Kom ihåg att flytta över din Touch ID-knapp från din gamla skärm till den nya för att den ska fungera. Använd inte våld när du tar loss knappen eftersom den är mycket känslig och kan gå sönder lätt.
  • För att byta batteri måste du ta bort de två Phillips-skruvarna som håller fast batterikontakten på moderkortet och koppla loss kontakten med en spudger eller ett plastverktyg. Sedan måste du använda ett värmeanordning för att mjuka upp limremsorna som håller fast batteriet i chassit och dra ut dem försiktigt med pincett eller fingrar. Om limremsorna går av kan du använda ett öppningsverktyg eller ett kreditkort för att försiktigt bända ut batteriet från chassit.
  • För att byta bakre kamera måste du ta bort de tre Phillips-skruvarna som håller fast kamerahållaren på moderkortet och lyfta upp hållaren med pincett eller fingrar. Sedan måste du koppla loss kamerasensorn från moderkortet med en spudger eller ett plastverktyg och lyfta ut kameran ur chassit med pincett eller fingrar.