Köp en olåst begagnad iPhone med garanti hos oss!

Läs klassbeskrivning av begagnad iPhone genom att klicka här!

Läs mer...

Iphone är världens största enskilda tillverkare av hårdvara och mjukvara i mobilindustrin. Den första iPhone kom ut 2007 och sedan dess har Apple i rask takt producerat ett flertal hyllvältare. Med denna historien bakom sig finns det många telefoner som ligger kunder nära hjärtat, här hittar du dem.

I vårt sortiment hittar du begagnade iPhone 4 / 4S, iPhone 5 /5S, iPhone 6 / 6S / Plus och iPhone SE. Du kan också hitta begagnade senare modeller som iPhone 7 / 7 Plus, iPhone 8 / 8 Plus, iPhone X, iPhone XS / XS MAX / XR, och iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max. Allt eftersom tillverkaren lanserar nya telefoner så utökas också vårt sortiment.

Begagnade iPhone mobiltelefoner är smidiga på det sättet.

När du handlar en begagnad iPhone hos Mobilmarket så hjälper du inte bara dig själv. Du hjälper dessutom miljön, andra människor och minskar efterfrågan på konstant nytillverkning.

Våra begagnade telefoner är testade både hos vår leverantör och hos oss. Allting görs för att försäkra oss om att en begagnad iPhone är i toppskick när de når dig som kund. Det ska vara prima oavsett om det är en iPhone 4, iPhone SE, eller iPhone 11 Pro Max.

Här ingår sex månaders garanti som täcker dig mot fabriksskador på den begagnade telefonen, det är bara att höra av dig för att få hjälp vid fabriksfel. Först ser vi till att erbjuda möjliga lösningar för dig på plats, ingen tycker om att hamna i en ond cirkel med felrapportering på distans!

För dig som är osäker på om en begagnad iPhone verkligen är rätt så har vi som de teknikintresserade vi är en del information. Är du ute efter en telefon som hjälper dig att lätt hitta det du behöver och samtidigt håller dig säker är iPhone ett bra val. Här finns massvis med inbyggda hjälpmedel och en tillförlitlig butik med ett starkt regelverk som håller dig skyddad från skadlig mjukvara och lurendrejeri.

Är det så att din begagnade iPhone hamnar i backen har du dessutom gott om möjligheter för reparation med ett stort urval av olika butikskedjor och reparatörer som kan hjälpa dig.

En begagnad mobiltelefon med Android som operativsystem kan skilja sig mycket från andra modeller beroende på vilken tillverkare det är och har inte samma nivå av tillförlitlighet. Till skillnad från iOS är det dock mer öppet för de som tycker om att ha mer kontroll över sin enhet.

Populärt och billigt. En begagnad olåst iPhone.

Några av de allra populäraste iPhone-modellerna som vi säljer är iPhone 6 / 6S / 6 Plus / 6S Plus och iPhone 7 / 7 Plus. Är du kräsen och vill att operativsystemet ska vara det senaste som finns från tillverkaren behöver du idag en begagnad iPhone 7 eller över då iOS 13 kräver en senare telefon än iPhone 6-serien.

Är det inte så att du behöver det absolut senaste så fungerar begagnade tidigare modeller alldeles utmärkt. Tack vare en riktigt bra design från Apple så håller telefonerna än idag.

Som kund har du oftast möjlighet att använda många appar som fortfarande stödjer de äldre operativsystemen. Att ha en av de mer populära telefonerna innebär också att du kan förvänta dig bra stöd från tillverkare och kan dela erfarenheter med andra människor.

I dagens uppkopplade samhälle är det faktiskt relativt enkelt att försäkra sig om kvaliteten på en begagnad olåst iPhone. Mobilmarket visar oss bland annat på Trustpilot och svarar på samtliga omdömen för att se till så våra kunder känner sig hörda och respekterade.

Hitta din begagnade iPhone

Utbudet hos Mobilmarket växer och varierar. När en telefon är slutsåld så markerar vi att lagret är slut, men du kan alltid skapa ett konto hos oss och be om en avisering när varan har kommit in igen.

Målet hos oss är att alltid ha ett stort utbud av begagnade iPhone mobiltelefoner, då kan du som kund titta förbi och räkna med att se något som fångar ditt öga.

Priserna är pressade och vi siktar alltid på att hantera din beställning samma dag. Här nedan hittar du vilka begagnade modeller av iPhone som du kan hitta hos oss samt deras innehåll.

Egenskaper för de olika modellerna

Rea!
Det ursprungliga priset var: 3 330,00 kr.Det nuvarande priset är: 2 888,00 kr.

En begagnad iPhone kan rädda dagen, på fler än ett sätt! Förnya livet med ett nytt köp av en begagnad iPhone

Välkommen till Mobilmarket.se, din destination för begagnade iPhones av hög kvalitet. Om du är ute efter en pålitlig och prisvärd iPhone är du på rätt ställe. Vi har ett omfattande sortiment av begagnade iPhones i olika modeller och färger, vilket gör att du kan hitta den perfekta telefonen som passar dina behov och preferenser. Vårt utbud av begagnade iPhones är noggrant utvalt och testat för att säkerställa att varje telefon är i gott skick och fungerar felfritt. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa begagnade produkter till våra kunder, och därför strävar vi efter att säkerställa att varje begagnad iPhone uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Oavsett om du letar efter en äldre iPhone-modell eller en nyare version, har vi ett brett urval av begagnade iPhones för att möta olika preferenser och budgetar. Vårt sortiment inkluderar populära modeller som iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR och många fler. Varje begagnad iPhone på Mobilmarket.se levereras med detaljerade produktbeskrivningar och bilder, så att du kan göra ett informerat val innan ditt köp. Vi vill se till att du är nöjd med din begagnade iPhone och att den uppfyller dina förväntningar. På Mobilmarket.se prioriterar vi kundnöjdhet och tillhandahåller enkel och säker köpupplevelse. Vi erbjuder snabb leverans och pålitlig kundsupport för att ge dig den bästa shoppingupplevelsen möjligt. Utforska vårt breda utbud av begagnade iPhones och hitta den perfekta telefonen för dig. Oavsett om du behöver en ersättningstelefon, en reservtelefon eller helt enkelt vill ha en kvalitetsmobil till ett överkomligt pris, kan du lita på Mobilmarket.se för att leverera. Köp din begagnade iPhone idag och upplev högkvalitativ teknik till ett fantastiskt pris. Köp din begagnade iPhone online hos Mobilmarket.se och spara pengar utan att kompromissa på kvaliteten. Välj den begagnade iPhone som passar dig bäst och få den levererad till din dörr. Upptäck kvaliteten och prisvärdheten hos våra begagnade iPhones redan idag!