Upptäck vår samling av iPad Mini 3 reservdelar, lämpliga för modellerna A1599 och A1600. Vi har ett gediget utbud av produkter, inklusive glas med touchskärm (OEM) och hemknapp med flexkabel.

Har du en iPad Mini 3 som behöver repareras eller uppgraderas, har du kommit till rätt ställe. Våra iPad Mini 3 reservdelar är av högsta kvalitet och kompatibla med din enhet. Oavsett om du behöver byta ut en sprucken skärm, en trasig hemknapp eller ett dåligt batteri, kan du hitta det du söker hos oss. Vi har också andra delar som högtalare, kamera, laddkontakt och wifi-antenn.

Vi vill göra det enkelt och billigt för dig att reparera din iPad Mini 3 själv. Därför erbjuder vi snabb leverans och låga priser på våra reservdelar. Vi har också allt du behöver för att utföra reparationen, såsom verktyg, lim och skärmskydd. Behöver du hjälp eller råd, kan du kontakta vår kundtjänst som har öppet alla vardagar.


Vi vet att det kan vara utmanande att hitta rätt reservdelar till iPad Mini 3. Oavsett om du behöver byta ut glaset med touchskärm eller hemknappen med flexkabel, har vi det du söker. Alla våra delar är noggrant utvalda för att passa modellerna A1599 och A1600.