Maximera din Sony Xperia M5:s prestanda med vårt sortiment av högkvalitativa reservdelar. Vi har allt från baksidor och framkameror med flex till hörlursuttag, antennkablar och skärmar. Vi strävar efter att erbjuda de bästa delarna för att hjälpa dig återställa din enhet till sin ursprungliga skick.


Har din Sony Xperia M5 behov av reparation? Oroa dig inte, vi har reservdelarna för att göra jobbet lättare. Oavsett om du behöver byta ut din skärm eller byta ut din framkamera med flex, har vi de delar du behöver för att få din smartphone att fungera som ny igen.

Sony Xperia M5 är en smartphone som imponerar med sin vattentäta design, sin kraftfulla åttakärniga processor och sin fantastiska 21.5-megapixelkamera. Med en 5-tums Full HD-skärm, 3 GB RAM och 16 GB lagring kan du njuta av en smidig och snabb användarupplevelse. Men om din Sony Xperia M5 har fått några skador eller problem, behöver du inte oroa dig. Vi har lösningen för dig. Vi har ett stort utbud av reservdelar som passar perfekt till din Sony Xperia M5. Du kan enkelt beställa dem online eller kontakta vår kundtjänst på info@mobilmarket.se för rådgivning.