Välj bland massor av olika vattenkokare, vi har trådlösa och rostfria, hitta det som passar dina behov. Beroende på dina krav så har vi flera olika budgetalaternativ, vissa med fokus på snabbare uppvärming i begränsad volym medan andra är större men värmer långsammare. Ta dig en extra titt och välj det som passar dina behov. Ifall du är osäker kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Läs mer...

Rostfritt vs plast

En av de definierande skillnaderna mellan olika vattenkokare är huruvida de är gjorda i rostfritt stål eller plast. Givetvis innebär det prisskillnader mellan de båda, med rostfritt stål som är märkbart dyrare att producera än hårdplast. Ifall du är på jakt efter något billigare är plast alltid det mest gångbara alternativet, särskilt då du oftast uppoffrar andra funktioner om du väljer en billig vattenkokare i rostfritt stål. Med en plastbaserad vattenkokare kan du få värdefulla funktioner till ett budgeterat pris. Tänk också på att vissa vattenkokare har fokus på design, detta är ett givet val för de som vill matcha särskilda stilar i köket.

Te-vattenkokare

Ifall du är på jakt efter en smidig kombo som tillåter dig att koka vatten och samtidgt förbereda ditt te har vi tekokare med inbyggda filterhissar. Fyll bara i lagom med vatten och hissa sen ner teet när det är färdigt.