Köp in nyaiPad Air 3 (2019) reservdelar för att slippa döda eller fastnade pixlar på skärmen. Trots allt, det är ofta irriterande och stör din upplevelse med en trasig skärm. Döda pixlar är svarta fläckar som inte lyser upp alls, medan fastnade pixlar är färgade fläckar som inte ändrar färg.

Andra problem kan vara med laddningsporten, kabeln, adaptern eller batteriet. Du kan försöka rengöra laddningsporten med en torr tandborste eller en bomullspinne för att ta bort eventuellt smuts eller damm som blockerar kontakten.

 


Du kan försöka fixa fastnade pixlar genom att trycka försiktigt på skärmen med en ren trasa eller spela upp en video som blinkar med olika färger. Om det inte fungerar, eller om du har döda pixlar, kan du behöva byta ut skärmen med en ny. Du kan köpa en ersättningsskärm från tredjepartsleverantörer som iFixit eller ETrade Supply och följa deras instruktioner för att byta ut den själv, eller ta den till en professionell reparationstjänst.

Ifall du till exempel får suddiga bilder, dålig fokus, mörka fläckar eller ingen bild alls, kan det bero på flera orsaker. Det kan vara ett problem med kamerans hårdvara, mjukvara eller linser. Du kan försöka rengöra kamerans linser med en mikrofiberduk för att ta bort eventuella fingeravtryck eller smuts. Du kan också prova att starta om din iPad, uppdatera iPadOS eller återställa alla inställningar för att se om det löser problemet. Om inte, kan det vara ett problem med kamerans hårdvara, som kan ha skadats av fall, stötar eller fukt. Du kan köpa en ny kamera från tredjepartsleverantörer som oss här på Mobilmarket och följa instruktioner på nätet för att byta ut den själv, eller ta den till en professionell reparationsverkstad.