Utforska vårt sortiment av reservdelar till Sony Xperia XA1. Vi har allt från baksidor till självhäftande tejp för ram och skärm. En sprucken baksida kan skada telefonens interna komponenter, och vår självhäftande tejp är ett utmärkt verktyg för att säkra ramen och skärmen på plats efter en reparation.


Är du en professionell reparatör eller någon som föredrar att göra det själv, så är våra Xperia XA1-reservdelar ett optimalt val för din reparation. Varje del är utformad för att vara så lik originaldelen som möjligt, vilket säkerställer att din enhet kommer att fungera som den ska efter reparationen. Ge din Xperia XA1 det den förtjänar - kvalitetsdelar till rätt pris.

Skärmen är en av de mest ömtåliga delarna på din Xperia XA1. En liten skada kan förstöra hela din användarupplevelse. Men du behöver inte oroa dig - du kan rädda din skärm genom att reparera den med våra reservdelar. Var försiktig när du byter ut skärmen och följ våra guider online för att undvika att göra några misstag. Om du har en spricka i skärmen eller om touch-funktionen inte fungerar som den ska, så är det dags att byta ut den med en ny.

Olyckor händer och ibland har du inte tid att vänta på att en mobilverkstad ska reparera din Xperia XA1. Då kan du göra det själv med våra reservdelar. Det är inte bara snabbare, utan också mer ekonomiskt. Du sparar både pengar och tid genom att fixa din mobil hemma. Med våra reservdelar kan du återställa din Xperia XA1 till sitt ursprungliga skick och njuta av dess fantastiska funktioner igen.