Hitta och använd iPhone 13 mini tillbehör som verkligen ger värde för pengarna. Hos oss är det viktigt att våra tillbehör fyller både praktiska syften och håller kvalitetskraven på svenska marknaden. På grund av att vi fokuserar på dessa två aspekterna, värde och kvalitet, finns här något för dig. Du behöver inte oroa dig för att något tillbehör egentligen bara borde ligga och skräpa.

Läs mer...


Ett skärmskydd kan ge visst skydd mot repor. Förutom stötar mot sten, bänkar och annat så skyddar skärmskydd även mot knivar och nycklar. Att lägga mobiltelefonen i samma ficka som nycklarna är inte helt ovanligt, repor är inte heller helt ovanliga. Medan vi inte vågar påstå att korrelationen är 100% så vet vi med säkerhet att många skärmar får repor av nycklar. Även rätt sorts skal kan minimera riskerna för repor och törner. Här är vi stolta över att erbjuda ett brett spektrum med varor som täcker så många riskfaktorer som möjligt. Förutom de rent praktiska skalen så har vi även skal i olika material och visuella stilar. Är du mer modemedveten eller säkerhetsmedveten? Ta det tillbehör för iPhone 13 mini som passar dig.

En stor fördel som mini-modellen har är att tillbehör har mer plats. Tack vare den lilla designen så kan mobilen få ett tjockt skal utan att spräcka fickan. Även kablar och annat går ner i samma ficka utan problem till skillnad från 13 Pro Max-modellerna.


Rea!
Det ursprungliga priset var: 149,00 kr.Det nuvarande priset är: 129,00 kr.