Köp nya iPhone 12 tillbehör hos oss på Mobilmarket.se. Hos sos finns mobilskal, fodral med plånboksdesign, skärmskydd som minskar risken för repor och sprickor, och mycket annat. Ta dig en titt, vi är säker på att vårt utbud har något för dig.

Läs mer...

Stötabsorbering med silikon

Silikon är ett av marknadens mest dominerande material. Till skillnad från vanlig plast och läder så absorberar silikon stötar mycket väl, allihop kan skydda din mobiltelefon men silikon ger det lilla extra. Silikon är ofta mjukt och lätt att greppa, det glider inte ur handen särskilt lätt utan sitter och följer med handen när du använder mobilen. En annan sak som gör silikon utmärkt för iPhone 12 tillbehör är att det är bra på att behålla sin temperatur oavsett vilket väder det är. Det kan snöa eller sola, ditt silikonskal har oftast en behaglig temperatur.

Skal med det lilla extra

Vad finns det för iPhone 12 tillbehör som gör något lite annorlunda? Låt oss ta tillfället att gå igenom lite varianter på skal. Bland annat har du plånboksfodral med inbyggd ställfunktion, det finns popit-skal med luftfickor man kan ”poppa” på baksidan, men även specialtillverkade kameraskydd i härdat glas går att finna.

Ifall du är mån om privatlivet så rekommenderar vi en kombination av skärmskydd med privatglas och plånboksfodral. Med ett skärmskydd som har privatskydd så blockerar den ljuset från att sticka ut från kanterna, ingen ser då vad du gör från sätet bredvid på bussen.