Google Pixel 6 Pro är en smartphone som har tagit världen med storm, och dess popularitet har lett till ett stort behov av högkvalitativa reservdelar. Oavsett om du är en erfaren tekniker eller en nybörjare som vill ta hand om din egen enhet, har vi det du behöver.


När det gäller att reparera din Google Pixel 6 Pro, är det viktigt att ha tillgång till rätt reservdelar. En trasig skärm kan göra din enhet nästan oanvändbar, men med en högkvalitativ ersättningsskärm kan du få din enhet att se ut och fungera som ny igen.

Ett batteri som inte håller laddningen kan vara frustrerande, men med ett nytt batteri kan du återuppleva den långa batteritiden som du älskade när du först fick din Pixel 6 Pro. Kameran är en av de mest älskade funktionerna i Google Pixel 6 Pro, och om din kamera inte fungerar som den ska, har vi reservdelar för att hjälpa dig att få tillbaka de kristallklara bilderna och videorna. Vi har också reservdelar för högtalare och laddningsportar, så att du kan fortsätta att njuta av ljudet och ladda din enhet effektivt. Oavsett vilken del du behöver, kan du vara säker på att du hittar den här.

Behöver du hjälp med att installera dina nya delar, har vi verktyg och tillbehör som kan hjälpa dig att göra jobbet rätt. Men kom ihåg, reparationer är inte alltid enkla och det är viktigt att vara försiktig och noggrann för att undvika ytterligare skador på din enhet.