Välkommen till vår webbshop där du hittar allt du behöver för  iPhone SE 2022 tillbehör. Vi har mobiltillbehör i alla kategorier och prisklasser som gör din smartphone ännu bättre. Här kan du köpa skal, fodral, skärmskydd, laddare, hörlurar och mycket mer som är speciellt anpassade för modellen.

iPhone SE 2022 är den nya och prisvärda modellen från Apple som erbjuder en fantastisk prestanda i ett klassiskt format. Den har en 4,7-tums Retina HD-skärm med Touch ID-knapp och en snygg design i aluminium och glas. Den har också det kraftfulla A15 Bionic-chippet som ger dig snabb grafik och smidig multitasking. Med 5G-stöd kan du njuta av snabbare uppkoppling och mindre lagg när du streamar, spelar eller surfar. Kameran på iPhone SE 2022 är inte den mest avancerade men den levererar ändå imponerande bilder tack vare funktioner som Smart HDR 4, fotografiska stilar och Deep Fusion. Den har en 12-megapixelsensor på baksidan och en 7-megapixelsensor på framsidan.

Hitta de iPhone SE 2022 tillbehör som ger din mobil det skydd och de praktiska fördelar du behöver för att ta den till nästa nivå.


För att skydda din iPhone SE 2022 mot slitage och skador rekommenderar vi att du investerar i några av våra mobiltillbehör. Vi har ett stort utbud av skal och fodral i olika material, färger och mönster som ger din smartphone ett personligt utseende samtidigt som de skyddar den mot repor och stötar. Vi har också skärmskydd i både glas och plast som skyddar din skärm mot sprickor och smuts. Om du vill förbättra ljudet eller batteritiden på din iPhone SE 2022 kan du välja bland våra laddare och hörlurar som är kompatibla med din smartphone. Vi har trådlösa och trådbundna hörlurar från märken som Apple AirPods, Beats by Dre, Bose, Sony med flera. Vi har också trådlösa och kabelbundna laddare från märken som Apple, Belkin, Anker med flera.