I vårt sortiment av Sony Xperia XA1 Ultra reservdelar hittar du allt du behöver för att reparera din enhet. Vi har delar som ström- och volymflex, hörlursuttag och simkortshållare. Dessa delar är oftast nödvändiga när telefonens ström- eller volymknappar slutar fungera, eller när hörlursuttaget eller simkortshållaren behöver bytas ut.

Ifall du vill ge din Sony Xperia XA1 Ultra ett nytt utseende kan du också fixa den med reservdelar som baksidan. Vi har baksidor i olika färger, som guld, rosa och svart. Baksidan är en av de mest känsliga komponenterna i telefonen, så det är viktigt att du använder rätt verktyg och tejp när du byter den. Baksidan skyddar telefonens inre delar och håller den stabil. Vi erbjuder bara baksidor av hög kvalitet som passar perfekt till din enhet.


Varje reservdel till Xperia XA1 Ultra i vårt sortiment är noggrant utvald för att ge bästa möjliga resultat vid reparation. Med dessa delar kan du säkerställa att din enhet är i toppskick igen. Varför köpa en ny telefon när du kan ge din befintliga telefon nytt liv med högkvalitativa reservdelar?

För dig som älskar att lyssna på musik med din Sony Xperia XA1 Ultra har vi också reservdelar för ljudet. Vi har hörlursuttag som du kan byta ut om ditt gamla har gått sönder eller slutat fungera. Med ett nytt hörlursuttag kan du njuta av ett kristallklart ljud med dina favoritheadphones. Om du upplever dåligt ljud, sprak eller brus när du använder hörlurarna kan det vara ett tecken på att hörlursuttaget behöver fixas.