Hos Mobilmarket hittar du alla sorters iPhone 13 Pro Max tillbehör! Köp stiliga och säkra skal, långa och korta kablar, prisvärda laddare och mer som hjälper dig att få ut mer av Apples mobiltelefon. Du hittar även populära praktiska tillbehör, kanske är du på jakt efter en powerbank, eller kanske är det ett nytt skärmskydd för att skydda den dyrbara skärmen du är på jakt efter.

Läs mer:Tillbehör som skyddar iPhone 13 Pro Max

När du ska välja vilket skal som passar dig finns det en del saker som man inte alltid tänker på. Är du på jakt efter något som skyddar mot nyckelrepor? Är det så att någon katt puttar ner mobilen från bordet? Är det alltid så att telefonen glider ur handen? Beroende på vilket svar du ger på dessa frågorna så finns det olika skal som bäst passar dig. För att skydda mot repor på din iPhone 13 Pro Max skärm kan man så klart använda skärmskydd, men du kan slå två flugor i en smäll med ett mobilfodral. Det blir lite otympligare att använda mobilen men har du tålamodet är det ett grymt val. Ifall mobilen ofta åker ner i golvet kan ett iPhone 13 Pro Max skal som är designat för att absorbera stötar vara ditt bästa val. Sist men inte minst finns det skal som är designade för att ha superbt grepp, detta passar för dig som irriterar dig på en hal mobiltelefon.

Ladda och överför data

När det gäller att ladda sin mobiltelefon är det inte alltid lätt att välja rätt. I takt med att laddningshastigheterna har blivit högre har också kraven på kablar i hög kvalitet stigit. När du handlar dina tillbehör som kablar till iPhone 13 Pro Max hos oss har du alltid all information du behöver för att göra ditt val. Ifall en kabel stödjer snabbladdning så står detta beskrivet. Tack vare utförlig information kan du välja kabeln eller kablarna som passar dig, en kort för fickan och en lång för när du behöver ladda i sängen.
Är det så att du inte är så förtjust i kablar har vi också magsafe för iPhone som är kompatibel med iPhone 13 Pro Max. Med trådlös laddning slipper du oroa dig för att slita ut kabeln genom att konstant koppla in och ur kabeln i mobiltelefonen. Andra trådlösa laddare fungerar också, tänk på att dubbelkolla så laddaren du köper stödjer laddningshastigheten för din modell. Är det så att du har alla kablar du behöver kan du istället ta dig en titt på strömbehållare/powerbank produkter och adaptrar.