I kategorin iPad Air 2 reservdelar hittar du en rad högkvalitativa komponenter anpassade för modellerna A1566 och A1567. Varje del är särskilt utvald för att ge din iPad Air 2 en ny start. Här kan du hitta allt från batterier och laddkontakter till OEM-skärmar och låsknappar med flexkabel.

Ifall din iPad Air 2 har problem med att hålla laddningen, starta om sig själv eller inte svara på beröring, kan reservdelar hjälpa dig. Med våra reservdelar kan du enkelt fixa dessa problem och förlänga livslängden på din enhet. Du kan också hitta instruktionsvideor och guider på vår hemsida som visar dig steg för steg hur du utför reparationen själv.

 


Du behöver inte nöja dig med en trasig eller repig skärm på din iPad Air 2. Med våra OEM-skärmar kan du återställa din iPad till dess ursprungliga skönhet och njuta av en kristallklar bild. Våra skärmar är av högsta kvalitet och kommer med touchpanel, LCD-skärm och hemknapp. Du kan också beställa verktyg och tillbehör som hjälper dig att byta ut skärmen på ett säkert och smidigt sätt.

Genom att tillhandahålla ett brett utbud av reservdelar för iPad Air 2, strävar vi efter att hjälpa dig att hålla din enhet i toppskick. Vårt sortiment inkluderar bland annat batterier, hörlursuttag och låsknappar med flexkabel, vilket gör det möjligt för dig att enkelt hitta rätt del för just ditt behov. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att din iPad Air 2 fortsätter att fungera på bästa möjliga sätt.