Din Sony Xperia Z3 förtjänar endast det bästa när det gäller reservdelar. Här hittar du allt från guld-, svart- och vitfärgade bakstycken till skärmar av olika kvalitet och mindre komponenter som batterier och kameror.

Vill du fixa din skärm eller baksida på din Sony Xperia Z3 har du kommit till rätt ställe. Vi har skärmar av olika kvalitet och färg som passar din smak och budget. Oavsett om du vill ha en guld-, svart- eller vitfärgad skärm kan du hitta den här. Du kan också byta ut din baksida om den har fått kosmetiska skador eller om du bara vill ha en annan färg. Det är inte bara utseendet som räknas, utan också funktionen.

Har du problem med plötsliga avbrott, flimmer eller ström på din skärm kan du knappt använda din telefon under dagen. Då är det dags att byta ut den. Det samma gäller om ditt batteri inte håller laddningen som det ska.


 


När det kommer till din Sony Xperia Z3, vill du naturligtvis ha tillgång till reservdelar av högsta kvalitet. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av reservdelar, inklusive skärmar av olika kvalitet och attraktiva bakstycken i guld, svart och vitt.

Vidare innehåller vårt sortiment mindre komponenter som batterier och kameror, vilket gör oss till din ultimata källa för Sony Xperia Z3 reservdelar.

Förutom skärm och baksida har vi också många andra smådelar till din Sony Xperia Z3. Du kan till exempel byta ut din bakre kamera om den inte tar bra bilder längre, eller ditt hörlursuttag om det inte fungerar som det ska. Du kan också byta ut din närhetssensor om den inte reagerar på när du håller telefonen mot örat, eller din antennkabel om du har dålig mottagning. Om du behöver mer lagringsutrymme kan du köpa ett microSD-kort och sätta in det i din telefon. Och om du har tappat bort eller skadat din SIM-lucka kan du beställa en ny här.