I denna kategori presenteras reservdelar anpassade för iPad Pro 12.9 (Gen 1/2). Utbudet inkluderar de mest eftertraktade delarna som laddkontakt, batteri, hörlursuttag och flex för skärm och display. För de mer avancerade reparatörerna har vi också simkortsläsare med flexkabel tillgängliga.

Tekniskt sett är dessa reservdelar avgörande för din iPad Pro 12.9″ prestanda och livslängd. Byt ut en sliten laddkontakt för att säkerställa en effektiv laddning, eller uppgradera din display med en ny flexkabel för skärm och display för att återställa din enhets livfulla bildkvalitet.

Att byta ut skärmen på din iPad Pro 11 (2021) 3rd gen är inte så svårt som du kanske tror. Med våra skärmar kan du också köpa verktyg och tillbehör för att utföra reparationen själv. Du kan också hitta instruktionsvideor och guider på vår hemsida som visar dig hur du gör det på ett säkert och smidigt sätt.


Med vårt sortiment av iPad Pro 12.9 (Gen 1/2) reservdelar kan du hitta allt som krävs för att ge nytt liv åt din enhet. Kanske din iPad inte laddar som den ska på grund av en skadad laddkontakt, eller kanske skärmbilden är suddig på grund av en defekt flex för skärm och display. Med våra reservdelar kan du lösa dessa problem.

Tänk på att varje reparation är unik och varje del kräver specifika kunskaper för att kunna monteras korrekt. Men med rätt delar och lite tålamod kan du återställa din iPad till dess ursprungliga skick.