Sony Xperia Z5 Premium är en smartphone av hög kvalitet och därför förtjänar den bara de bästa reservdelarna. Med allt från färgade baksidor till självhäftande tejp för baksida och kvalitetsskärmar i olika färger, kan du vara säker på att du hittar de reservdelar du behöver för att hålla din Z5 Premium i bästa skick.

Din baksida på din Sony Xperia Z5 Premium är inte bara en kosmetisk detalj utan också en skyddande funktion som håller din telefon hel och ren. Har din baksida fått sprickor eller repor kan du byta ut den med en av våra färgglada och snygga baksidor som finns i svart, vit och guld. Handla de Xperia Z5 Premium reservdelar du behöver och laga din mobil själv, det sparar både pengar och tid.


 


När du byter ut din baksida på din Sony Xperia Z5 Premium är det viktigt att du också byter ut tejp för baksida som sitter mellan baksidan och telefonen. Detta är en självhäftande tejp som skapar en vattentät och tät tätning som skyddar din telefon mot damm, smuts och fukt. Vi har tejp för baksida som är speciellt anpassad för din Z5 Premium och som är enkel att applicera.

Sony Xperia Z5 Premium är en otroligt kraftfull enhet, men som alla smartphones är den inte immun mot skador. Tack vare vårt sortiment av reservdelar kan du hålla din Z5 Premium i bästa skick. Oavsett om du behöver en ny baksida, en ny skärm eller en självhäftande tejp, har vi det du behöver.