Utforska vår kollektion av reservdelar för iPad 3 för att hitta de delar du behöver för att reparera och uppgradera din enhet. Oavsett om du behöver ett nytt batteri, en fräsch display med glas och touch i svart eller vitt, eller kanske en lås- och volymknapp med flexkabel, vi har dig täckt. Vi har även reservdelar som framkamera, antenn för 3G och simkortsläsare, vilket gör oss till din one-stop-shop för iPad 3 reservdelar.

 


Har du en iPad 3 som behöver lite kärlek och omsorg, har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av reservdelar för iPad 3 som kan hjälpa dig att fixa och förbättra din enhet. Vare sig du behöver byta ut ett slitet batteri, en sprucken display med glas och touch i svart eller vitt, eller en trasig lås- och volymknapp med flexkabel, kan du hitta det hos oss. Vi har också reservdelar som framkamera, antenn för 3G och simkortsläsare, så att du kan få din iPad 3 att fungera som ny igen.

Vårt sortiment av iPad 3 reservdelar är omfattande och inkluderar alla delar du kan behöva för att reparera din iPad 3. Oavsett om det är displayen som kräver en uppgradering, batteriet som behöver bytas ut, eller om du behöver en ny antenn för 3G, kommer du att hitta det du behöver här. Våra delar är av högsta kvalitet och tillverkade för att ge din iPad 3 lång livslängd och pålitlighet.