Här presenteras vårt omfattande utbud av Sony Xperia XZ1 Compact reservdelar. Upptäck allt från högkvalitativa framkameror till hållbara baksidor och pålitliga NFC-antenner.

Har du en sprucken eller skadad baksida på din Sony Xperia XZ1 Compact? Ingen fara, vi har lösningen för dig. Hos oss kan du beställa en ny baksida i rosa eller svart färg som du enkelt kan ersätta den gamla med. Du behöver inte oroa dig för att förlora din anslutning till simkortet, eftersom vi också har simkortshållare som passar din modell. Ifall din simkortshållare är böjd, trasig eller saknas helt, kan du återställa din telefon till ett säkert och funktionellt skick med våra Xperia XZ1 Compact reservdelar.


När det gäller känsliga komponenter som framkamera och hörlursuttag, vill du inte kompromissa med kvaliteten. Därför erbjuder vi endast högkvalitativa reservdelar som garanterar att du får den bästa bild- och ljudupplevelsen på din Sony Xperia XZ1 Compact. Oavsett om du vill ta snygga selfies med din framkamera eller lyssna på musik med dina hörlurar, kan du lita på att våra reservdelar levererar. Vi har också power- och volymflex som gör att du kan styra din telefon med ett enkelt knapptryck.