Dyk in i ett brett sortiment av Sony Xperia X Performance reservdelar. Med allt från skärmar i olika färger till simkortshållare och flexkabel för vibrator och volym, finns det inga gränser för vad du kan åstadkomma med dessa komponenter. Dessa reservdelar är specifikt designade för att passa din Sony Xperia X Performance och garanterar att din enhet återgår till sin ursprungliga form och funktionalitet.

Laddkontakten och baksidan av modellen har utformats för att tåla mycket, men ibland uppstår skador som kräver reservdelar. Det spelar ingen roll om det handlar om ett trasigt ladduttag eller en sprucken baksida, våra reservdelar är här för att få din enhet att fungera som ny igen. Alla våra produkter är noga utvalda för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet. Behöver du byta skärm, laddkontakt, flexkabel för vibrator och volym eller simkortshållare, kommer du att upptäcka att vi har allt du behöver för att hålla din Sony Xperia X Performance i bästa möjliga skick.


 


Sony Xperia X Performance är en smartphone som imponerar med sin vattentäta design, sin kraftfulla quad-core processor och sin fantastiska 23-megapixelkamera. Med en 5-tums Full HD-skärm, 3 GB RAM och 32 GB lagring kan du njuta av en smidig och snabb användarupplevelse. Men om din Sony Xperia X Performance har drabbats av några problem eller skador, behöver du inte köpa en ny telefon. Vi har reservdelarna du behöver för att fixa din Sony Xperia X Performance själv. Du kan beställa dem online med snabb frakt eller besöka vår butik för professionell service. Vi har också instruktioner och verktyg för hur du byter ut delarna på ett säkert sätt. Vi hjälper dig att spara pengar och miljö med våra Sony Xperia X Performance-reservdelar!