I denna kategori finner du ett omfattande utbud av reservdelar till iPad Mini 4, speciellt utformade för modell A1538 och A1550. Vi har allt du behöver, från batterier till hemknappar med flexkablar. Skärmen på en iPad Mini 4 är särskilt utsatt, därför erbjuder vi högkvalitativa displayer som är idealiska för att få din enhet att se ut som ny igen.

iPad Mini 4 har en Retina display med en upplösning på 1536 x 2048 pixlar och en pixeltäthet på 326 ppi. Det ger dig en fantastisk bildkvalitet och skärpa när du tittar på filmer, spelar spel eller surfar på nätet. Råkar du skada din iPad Mini 4 skärm, kan du enkelt byta ut den med våra reservdelar.

 


Är din iPad Mini 4 inte vad den brukade vara? Har bak- eller främre kameran börjat bete sig konstigt? Inget behov av att oroa dig, vi har lösningen. Från kameror till laddkontakter, alla våra iPad Mini 4-reservdelar är av hög kvalitet och designade för att förbättra din enhets prestanda. För den tekniskt kunniga reparatören erbjuder våra delar en utmärkt lösning för att hålla kostnaderna nere och få dina klienters iPads i toppskick igen.

Hårdvaran inkluderar också ett A8-chip med 64-bitars arkitektur och en M8-rörelsekoprocessor som ger dig bra prestanda och smidig multitasking. Du kan också ta fina bilder och videor med den bakre 8 MP-kameran som har autofokus, HDR och panoramaläge. Den främre 1.2 MP-kameran är perfekt för FaceTime-samtal eller selfies. Om du behöver byta ut någon av kamerorna, batteriet, hörlursuttaget eller någon annan del på din iPad Mini 4, kan du hitta det du behöver i vår kategori för reservdelar. Allting åtnjuts som bäst med en helt ny skärm och återställd surfplatta med fullt fungerande delar.