Hitta praktiska och snygga tillbehör för din iPhone 13 Pro. Här hittar du skal, kablar, adaptrar och mycket mer. Med hjälp av alla våra tillbehör kan du se till att din mobil blir mer praktisk än någonsin. Även bortanför alla våra coola och vackra skal finns det skärmskydd, hörlurar och många andra prylar som förgyller vardagen.Skydda din iPhone 13 Pro Max rätt

Vid val av vilka skal man ska ha finns det alltid någonting som man glömmer. Är de skadorna du oftast råkar ut för repor från nycklarna? Då kanske ett skärmskydd är det du behöver. Men ifall du vill ha en bredare lösning finns det också mobilfodral som både skyddar skärmen och agerar plånbok. Har du en katt som puttar ner iPhone 13 Pro från bordet? Då kanske ett stöttåligt skal är det bästa valet, tänk också på att säkerställa ifall du kan ha ett skärmskydd till. Är det så att du ofta tappar mobilen kan ett mobilskal som har extra bra grepp bli ett ännu bättre alternativ för att minska riskfaktorn.

Adaptrar och kablar till iPhone 13 Pro

I takt med att tekniken i mobiltelefonerna har blivit alltmer sofistikerad har också kraven på tillbehören stigit. Idag räcker det inte med samma Lightning-kabel du hade för 7 år sedan, det blir långsammare att både ladda din iPhone 13 Pro och öveföra filer mellan den och din dator. På grund av detta är vi glada över kvaliteten på våra produkttexter som vägleder dig till rätt val. Medan vi inte lägger in all information om vad en produkt inte kan göra så skriver vi specifikt vad den kan göra.
Bra för dig som inte gillar kablar i alla fall är att vi också säljer Magsafe, den trådlösa laddaren för Apples Qi-utrustade iPhone-modeller. Detta inkluderar exempelvis iPhone 13 Pro och det är standard i alla deras moderna mobiltelefoner. Här finns inte bara originalladdare, även laddare i hög kvalitet från tredjeparter finns här inne. Tredjepartstillverkade laddare är ofta billigare än originalladdare utan att offra mycket i effektivitet. Innan du gör ditt köp är det viktigt att du dubbelkollar vilken laddningshastighet som en laddare har, lyckligtvis har du dessa detaljerna tydligt angivna på produktsidan.