För alla er med en Sony Xperia XZ2 Compact har vi ett brett utbud av reservdelar för att täcka era behov. Bland vårt sortiment hittar du baksidor i grön, rosa, silver och svart färg samt andra nödvändiga komponenter som mikrofon, fingeravtrycksläsare och framkamera. Alla våra delar är av hög kvalitet och utformade för att passa din enhet perfekt.

Fixa din Sony Xperia XZ2 Compact med en ny baksida som skyddar de ömtåliga delarna på plats. En stabil och hel baksida är viktig för att hålla din telefon i gott skick. Inuti din telefon finns flera komponenter som du kan behöva byta ut, som huvudmikrofon, power-/volymflex, fingeravtrycksläsare och framkamera. Vi har alla dessa delar med fantastiska egenskaper och hög kvalitet i vår kategori av Sony Xperia XZ2 Compact reservdelar.


Tänk på att du kan välja mellan fyra olika färger på baksidan till din Sony Xperia XZ2 Compact. Vi har grön, rosa, silver och svart baksida som alla har en fingeravtrycksläsare integrerad. Du kan matcha din baksida med din personliga stil eller prova något nytt. Oavsett vilken färg du väljer kan du vara säker på att få en baksida som passar perfekt till din telefon.

Sony Xperia XZ2 Compact-användare vet att en högkvalitativ reservdel kan göra stor skillnad. Vare sig du behöver en ny baksida, mikrofon eller fingeravtrycksläsare, har vi det du behöver. Här hittar du också framkameror av hög kvalitet för att ersätta din trasiga eller otydliga kamera. Ta en titt på vårt breda utbud och hitta den del du behöver för att få din Sony Xperia XZ2 Compact att fungera som ny igen.