När din Google Pixel 4XL behöver en uppdatering, oavsett om det är en sprucken skärm, ett trött batteri eller en kamera som inte längre tar skarpa bilder, har vi de reservdelar du behöver för att få din enhet att fungera som ny igen. Vårt sortiment av Google Pixel 4XL-reservdelar är omfattande och av hög kvalitet, vilket gör att du kan känna dig trygg med att du får en produkt som kommer att hålla.


Välkommen till vår kategori för Google Pixel 4XL reservdelar. Här hittar du allt du behöver för att reparera din Google Pixel 4XL, oavsett om du är en erfaren tekniker eller en entusiastisk nybörjare inom mobilreparation.

Google Pixel 4XL, känd för sin kraftfulla Qualcomm Snapdragon 855 CPU och generösa 6 GB LPDDR4x minne, är en enhet som inte kompromissar med prestanda. Med en lagringskapacitet på antingen 64 GB eller 128 GB, erbjuder den gott om utrymme för alla dina appar och filer.

Enheten stoltserar med en 6,3 tum stor flexibel QHD+ OLED-display, som ger en fantastisk visuell upplevelse. Skärmen, skyddad av Corning Gorilla Glass 5, är en av de mest frekvent ersatta delarna på enheten. Att byta ut skärmen kräver precision och kvalitetsdelar för att bibehålla dess ursprungliga kvalitet och prestanda.

Batteriet på 3700 mAh är en annan ofta ersatt del. Med tiden kan batteriets prestanda minska, vilket gör att en utbytning kan bli nödvändig för att återställa enhetens ursprungliga batterilivslängd. Laddningsmonteringen är också en kritisk komponent som kan behöva bytas ut för att säkerställa enhetens pålitliga prestanda.

Vi erbjuder ett brett utbud av reservdelar för Google Pixel 4XL, inklusive skärmar, batterier och laddningsmonteringar. Våra delar är av högsta kvalitet och säkerställer att din enhet fungerar som den ska efter reparationen. Oavsett om du är en individuell reparatör eller en reparationsverkstad, kan du lita på att våra reservdelar kommer att möta dina behov. Kom ihåg, reparation är inte bara ett sätt att spara pengar, det är också ett sätt att bidra till en mer hållbar framtid genom att förlänga livslängden på din enhet.