Hitta massor av iPhone 12 Pro tillbehör. Skal, kablar, skärmskydd; Hos Mobilmarket hittar du allt du behöver och det där lilla extra tillbehöret du inte visste att du behövde. Vår personal har också bra koll på materialskillnader så hör av dig till oss om du vill veta vad som passar bäst för skydd, bekvämlighet eller någon annan egenskap.

Läs mer...

Ge din iPhone 12 Pro tillbehör som förser den med alltifrån extra skydd till praktiska fördelar. Med rätt laddare så kan du ladda din mobiltelefon snabbt och säkert, tänk bara på att använda rätt kablar. Som tur är har vi både kablar och laddare i hög kvalitet som hjälper dig få ut det mesta av din iPhone.

Fodral med kortfickor

Med en dyr mobiltelefon så är det så klart viktit att maximera säkerheten för att inte skada telefonen. Ett av de bästa alternativen är då ett fodral, oftast är dessa plånboksfodral som ger ett dubbelt skydd för din mobiltelefon. Tänk på att försäkra dig om ett fodral har ett extra löstagbart skal och hur pass högt ovanför skärmen som skalet sträcker sig. Ifall du är mån om skärmkvaliteten så är skal som sträcker sig någon milimeter uppför skärmkanten ett av de bästa alternativen.

En annan sak när det kommer till fodral är att de ofta kan vara tillverkade av olika typer av material, det finns alltifrån äkta läder till polyuretan. Material i iPhone 12 Pro-tillbehör har för- och nackdelar så kolla upp dessa på förhand innan du gör ditt köp om du inte redan gjort det.

Laddare och kablar

Använd rätt laddare och kablar när du laddar din mobiltelefon. Medan Apple endast tillåter Lightning som kabel för iPhone 12 Pro så finns det tredjepartstillverkade kablar i olika kvalitet. Ifall du är på jakt efter den absolut optimala laddnignshastigheten så rekommenderar vi att du siktar på en något dyrare laddare.