Inom kategorin Sony Xperia Z5 Compact reservdelar hittar du ett brett sortiment av delar, allt från originalskärmar till simkortsläsare och färgade baksidor. En olycka behöver inte betyda slutet för din smartphone, tack vare vårt utbud av reservdelar kan du förlänga dess livslängd och hålla den i bästa skick.

Har du råkat tappa eller repa din skärm på din Sony Xperia Z5 Compact kan du enkelt byta ut den med en av våra original reservdelar. Vi har skärmar i olika färger som passar din telefon perfekt. Oavsett om du vill ha en svart, vit, guld eller grön skärm kan du hitta den här. Våra skärmar innehåller både touch, LCD och glas så att du får en komplett lösning för din skärmbyte.


 


En annan viktig del som du kan behöva byta ut på din Sony Xperia Z5 Compact är simkortsläsaren. Om din telefon inte känner igen ditt simkort eller om du har problem med att ringa eller surfa kan det bero på att din simkortsläsare är trasig eller smutsig. Vi har simkortsläsare och simkortshållare som passar både nano-sim och micro-sim kort. Du kan också köpa en adapter om du vill använda ett annat format av simkort i din telefon.

Reparation av din Sony Xperia Z5 Compact behöver inte vara en huvudvärk. Med vårt omfattande sortiment av reservdelar kan du själv utföra reparationer hemma. Följ en online guide och byt ut den trasiga skärmen, den trasiga baksidan eller det felaktiga simkortsläsaren, allt med våra kvalitetsreservdelar.