Behöver du reservdelar för Sony Xperia Z2, har du kommit rätt. Här hittar du allt från bakstycken i olika färger till batterier, både original och från tredjepart. Vi har även luckor för microSD- och SIM-kort samt mindre komponenter som kameror, högtalare, närhetssensorer och hörlursuttag.

Märker du att din Sony Xperia Z2 har brist på energi eller att den dör snabbt kan det vara dags att byta batteri. Vi har både originalbatterier och andra alternativ som passar din telefon. Du kan fixa det själv och förlänga livstiden på din Xperia Z2. Du kan också byta baksida om du vill ge din telefon ett nytt utseende eller skydda den bättre. Vi har bakstycken i olika färger som du enkelt kan fästa med självhäftande tejp. Du behöver inte lämna in din telefon för att fixa eller reparera den.

 


Våra Sony Xperia Z2 reservdelar är utformade för att göra reparationen så enkel som möjligt. Oavsett om det är ett nytt bakstycke, ett batteri, eller mindre komponenter som kameror och sensorer du behöver, har vi det du söker. Med våra kvalitetsdelar, kommer din Xperia Z2 vara som ny igen på nolltid.

En annan viktig reservdel för Sony Xperia Z2 är huvud flexkabeln. Den innehåller hörlursuttaget och närhetssensorn med flex. Den säkerställer att din data överförs korrekt och att din antenn har bra signalstyrka. Om du har problem med att ringa eller ta emot samtal kan det bero på att din simkortsläsare är trasig. Vi har nya simkortsläsare som du kan byta ut själv och återställa din telefon till full funktion.