Apple, Samsung, Huawei och Sony är bara några av dagens världsledande tillverkare av mobiltelefoner. Modern hårdvara för att kommunicera driver mängder av andra processer och idag är smarta mobiler mer bärbara datorer med samtalsfunktion än mobiltelefoner. Hos Mobilmarket hittar du världsledande märken inom smartphone-världen. Handla mobiltelefoner till priser som korrigeras i takt med marknaden för att hålla dem så låga som möjligt. Apple iPhone, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei P och fler modeller väntar på dig inne i sortimentet. Vad väntar du på, bläddra vidare och se vad som passar dig! Eller…

Läs mer...

Att välja Android eller iOS

När du ska byta mobiltelefoner kan det vara dags att byta till ett helt nytt operativsystem också. I takt med att vi lär oss mer om skilnaderna inte bara i själva mjukvaran utan också i hur man arbetar med sina mobiltelefoners hårdvara och mjukvara inom företagen. Är det så att man är intresserad av att sponsra experimentella funktioner eller/och vill ha full kontroll över sin mobiltelefon är Googles Android OS svårslaget. Ifall du däremot prioriterar säkerhet och en stenhård design- och optimeringsprocess för att maximera livslängd så är Apples iOS ett självklart val idag.

En annan sak att ha i åtanke är huruvida man vill ha möjlighet att reparera sina mobiltelefoner. Tack vare att iPhone har begränsat modellutbud, och en väldigt stor skara användare, finns det både officiella och tredjepartstillverkade reservdelar samt självständiga reparatörer.