Köp en begagnad surfplatta med garanti här!

Läs klassbeskrivning av begagnade surfplattor genom att klicka här!
 
Gör din nästa surfplatta till en begagnad iPad eller Android surfplatta hos Mobilmarket. Att köpa begagnat är både billigare och miljövänligare, dessutom går du med vetskapen om att hårdvaran inte bara dör utan faktiskt får nytt liv med ditt köp. Följ med oss och ge lite mer kärlek till surfplattorna som behöver det.

Läs mer...

Förläng livstiden

 
När du handlar begagnade surfplattor hos oss kan du få hjälp med att hitta den som passar just dig. Tack vare hårdare krav inom EU så har hårdvara nu dessutom längre livslängd med krav på stadiga uppdateringar som håller surfplattan användbar längrenär den har möjlighet att vara det. Med det som stöd blir det också lättare att tryggt handla begagnat. I takt med att hårdvaran inte längre har samma massiva kliv i egenskaper som förut kan man också hålla kvar sin surfplatta längre. Även mjukvaran inuti har mognat, allt som allt är det ett bra tillfälle att börja handla begagnat.

Begagnad iPad & Android

 
Ifall du känner dig osäker på hur du ska göra ditt val gällande surfplatta så har du här några tips. Till att börja med så har iPad oftast längre stöd för appar och liknande då deras operativsystem är väloptimerat för Apples egentillverkade surfplattor. Man kan räkna med några års uppdateringar till operativsystemet. I fallet med Android så har du inte lika långt stöd men däremot har du mycket mer frihet i att välja vad du installerar på din mobiltelefon.


Rea!
Det ursprungliga priset var: 3 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 2 970,00 kr.