Handla alla Apples senaste iOS iPhone-modeller här i vår kategori för alla tillverkarens mobiltelefoner. Tiden som har passerat sedan Apple lanserade sin första iPhone året 2007 har gjort under för designfilosofin för smarta mobiltelefoner. Från att först ha tillhörande knappar framtill har de senaste modellerna heltäckande skärmar och ett stort fokus på kamera och bild. Apple är inget undantag, när de lanserade iPhone 13 Pro så bjöd de återigen på en av marknadens absolut bästa kameror. Vem hade trott att vi skulle kunna ta godkända nattfoton med iPhone för 16 år sedan?

Läs mer...

Från de allra äldsta modellerna till iPhone 13-serien, Apple har kommit långt med iOS. När du bläddrar igenom mellan alltifrån iPhone 7, iPhone X, iPhone 11 och iPhone 13 Pro Max rekommenderar vi dessutom tillbehör till mobiltelefonen. Medan både glas och chassis har blivit bättre med tiden så kan skydd fortfarande hjälpa. Så gör ditt första steg med att köpa iPhone här, sen kan du titta in våra tillbehör och se vad du vill ha där.


Rea!
Rea!

Nytt liv med ny mobil


En av fördelarna med att byta till iOS som operativsystem genom en iPhone är smidigheten. Med ett grymt gränssnitt blir det lätt för både vara Android-användare och äldre att anpassa sig till operativsystemet. Operativsystemet är också väldigt säkert. Apple har starka regelverk för vad som får och inte får finnas på deras butik, det går inte heller att installera appar från utanför deras egen butik.

Läs mer...

Mobilen som lever länge

Ifall du har haft andra modeller än iPhone tidigare kanske du är van vid kort livslängd på din mobiltelefon. Även om det inte är batteriet som ger efter så kan det vara operativsystemet som inte uppdateras av tillverkaren. I Apples fall så är detta inte något att oroa sig över då de ger flera års uppdateringar till iOS i sina mobiltelefoner. Räkna med optimering av funktioner och nya nyttigheter över tiden som du äger telefonen.