På senare år har Android blivit det ledande operativsystemet när det kommer till att trycka fram gränserna för vad mobiltelefoner kan göra. Tack vare att olika tillverkare kan specialanpassa sina mobiltelefoner med Googles operativsystem finns det mängder med olika egenskaper beroende på märket. Du har tillverkare som alltid trycker fram gränserna för exempelvis kameran, där hittar du Sony och Samsung. Ifall du istället lägger större fokus på prisvärda telefoner så kan märken som OnePlus eller Huawei vara ett bättre val.

Läs mer...

Populära Android mobiltelefoner

Vilka märken finns inom Android? Marknaden är väldigt stor idag så det är lätt att inte veta exakt hur många tillverkare det finns av Android mobiltelefoner. Allra störst är Samsung, därefer har du Xiaomi, Oppo, Vivo, Huawei, Realme, Motorola, LG, OnePlus, Sony, Alcatel och ännu fler. Att välja mobilmärke är inte lätt men idag så är det inte ett lika stort problem som det brukad evara. Både hårdvara och mjukvara har mognat en hel del sedan smartmobiler började ta över mobilmarknaden.

Det där med att modifiera

När du väljer att köpa en Android mobiltelefon väljer du frihet och kontroll på samma gång. Du är fri att förändra mjukvaran och hantera din mobiltelefon som du känner för, detta ger dig möjligheter att helt göra om din mobiltelefon om du känner för det. Du kan till och med byta ut operativsystemet, detta gör Android till det mobila operativsystem som mest liknar en traditionell PC.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.