Bluetooth, tekniken som låtit oss ansluta olika enheter till varandra sedan 24 år sedan. Här hittar du produkter från världens alla hörn med bluetooth-teknik. Vårt utbud kan inkludera alltifrån hörlurar och högtalare till kontroller av olika slag. Bland alla våra bluetooth-högtalare finns det många olika egenskaper, inklusive de som tål vatten och de som lyser.

Bärbart ljud är svårslaget

Ifall du tycker om att ta med dig musiken dit du går har vi definitivt något för dig. I vårt utbud har vi många högtalare som har en rem eller annat handtag så att du lätt kan bära med dig högtalaren vart du än vill. På med högtalaren, ner till stranden och skaka rumpa med krabborna i sanden eller chilla med dina vänner. En bluetooth-högtalare bjuder på rätt musik vid rätt tillfälle oavsett situation. När det skulle råka vara så att ingen annan vill höra din favoritlåt kan du plocka på dig ett par trådlösa hörlurar.


Hörlurar passar överallt

Med dagens design på in-ear hörlurar finns det inte längre någonstans där det inte ser okej ut att ha hörlurar på sig. De är oerhört diskreta och många har idag även en mikrofon som hjälper vid samtal. Trådlösa samtal är en grym fördel som eliminerar krångel från dina telefonsamtal. Du slipper kramp i armen, inga fler oförsiktiga urkopplingar, och inget mer krångel när du ska ta av dig hörlurarna eller byta till telefonen. Det är verkligen något man kan behöva låta sjunka in, det här med hur pass smidigt det är.